Сільські школи Хмельниччини отримали 14 нових шкільних автобусів

Сільські школи Хмельниччини отримали 14 нових шкільних автобусів

02.10.15 14:12 0 499
14 нових автобусів отримали сільські школи Хмельниччини. Кошти на придбання нових транспортних засобів виділили з обласного бюджету у рамках програми «Розвитку освіти Хмельницької області на 2011-2015 роки».

Як зазначив голова Хмельницької обласної державної адміністрації Михайло Загородний, Хмельниччина на має 362 шкільних автобуси.

Нові шкільні автобуси допоможуть вирішити проблему підвезення учнів та педагогічних працівників до шкіл району, запевняють директори навчальних закладів.

Директор Великоливацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Городоцького району Ірина Гураш сказала: «Це ми отримуємо другий автобус, саме цим автобусом буде підвозитися 39 дітей і 4 педагогічних працівники. Ми дуже задоволені…»

Разом з тим, Михайло Васильович зазначив: «Є автобуси, які працюють більше 15 років, і я думаю ми в подальшому будемо працювати спільно для того, щоб зміцнити матеріально-технічну базу освітянської галузі…Міносвіти обіцяє, що нам ще буде виділено 14 автобусів за рахунок державного бюджету».

На закупку 14 шкільних автобусів було виділено 13 млн. 986 тис. гривень.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Повідомлено про підозру ...

КОМЕНТАРІ