м. Чернігів: вогнеборці ліквідували пожежу у колишній казармі

м. Чернігів: вогнеборці ліквідували пожежу у колишній казармі

02.10.15 13:09 0 513
01 жовтня о 04:10 у Чернігові до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу триповерхової неексплуатуємої будівлі (колишня казарма на території колишнього Чернігівського військового льотного училища) по вул. Стрілецькій, 1. На той момент відбувалося горіння даху та деяких приміщень 2 і 3 поверхів.

За викликом на місце пригоди оперативно прибуло 3 відділення пожежно-рятувальної частини Аварійно-рятувальної загону спецпризначення. У цей час загальна площа пожежі складала близько 400 м.кв. і полум’я швидко поширювалося по дерев’яним конструкціям старої будівлі. Зважаючи на таку обстановку вогнеборці викликали додаткові сили та засоби за підвищеним номером виклику №3.

На місце події прибули ще 7 відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста. Загалом до ліквідації пожежі було залучено 7 пожежних автоцистерн, 2 автодрабини та 30 рятувальників. Вогнеборці здійснювали гасіння шляхом подачі водяних стволів за допомогою автомобільних та висувних драбин. Завдяки їх професійним діям пожежу о 6:25 локалізовано, а о 7:40 остаточно ліквідовано. З цим не допущено поширення полум’я на більшу частину будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено частину даху та перекриття між поверхами будівлі на загальній площі 600 кв.м.

Жертв та постраждалих немає.

Причина пожежі, збитки та відомча належність будівлі встановлюється.

На місці пригоди працювала мобільно-оперативна група УДСНС у Чернігівській області.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ