На Рівненщині працівники ДАІ та СБУ затримали водія,який у легковику перевозив бурштин та особу,яка перебувала у розшуку (+фото)

На Рівненщині працівники ДАІ та СБУ затримали водія,який у легковику перевозив бурштин та особу,яка перебувала у розшуку (+фото)

02.10.15 16:38 0 548


На Рівненщині працівники ДАІ та СБУ затримали водія, який у легковику перевозив бурштин та особу, яка перебувала у розшуку.

Працівники Державтоінспекції та СБУ затримали водія, який в салоні автомобіля перевозив каміння, зовні схоже на бурштин-сирець, та особу, яка перебуває в розшуку.

30 вересня близько 19-ї години під час несення служби поблизу села Малий Житин Рівненського району інспектори ДАІ зупинили автомобіль «ВАЗ-2105». За кермом легковика перебував 32-річний житель Рівненського району.

Під час перевірки реєстраційних документів та поверхневого огляду транспортного засобу правоохоронці помітили поліетиленовий пакет, у якому знаходилось майже півкілограма каміння, зовні схожого на бурштин-сирець. Окрім цього, в салоні автомобіля перебував пасажир. Правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 53-річний житель міста Здолбунів, який розшукується Оболонським РВ УМВС міста Києва за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 189 КК України (вимагання).

На місце події працівники Державтоінспекції викликали слідчо-оперативну групу Рівненського РВ УМВС. Водія та пасажира автомобіля вони доставили в Рівненський райвідділ міліції.

Відомості цієї події внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рівненського РВ УМВС. Проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ