Виготовлення запчастин для сільгосптехніки і екскаваторів

Виготовлення запчастин для сільгосптехніки і екскаваторів

03.10.15 07:41 0 1975

Виготовлення запчастин для сільгосптехніки і екскаваторів зростає з кожним роком. Для їх виготовлення потрібно певна виробнича база, що включає повний технологічний комплекс і відмінно підготовлений кваліфікований персонал. У подібних умовах можна випускати їх для промислового обладнання та сільгосптехніки високої якості.

Для чого створюють відділ маркетингу?

Як правило, на підприємствах, що випускають запчастини техніки, є відділ маркетингу, де замовники можуть отримати вичерпну інформацію та кваліфіковану допомогу. Окрім випуску серійних запчастин, призначених для типової сільгосптехніки, підприємства-виробники можуть приймати замовлення на виготовлення цих виробів за індивідуальним вимогам.

Значення тезніки для сільськогосподарських робіт

У наші дні сільгоспроботи не вимагають застосування ручної праці, адже всюди в цій сфері є спецтехніка (трактори, комбайни, плуги, сівалки, культиватори, лущильники, кормозбиральна техніка та багато іншого). Всі ці механізми і машини - плід геніальної інженерної думки. Саме вони здатні полегшити умови праці, збільшивши продуктивність.

На жаль, будь-яка техніка рано чи пізно ламається. Простіше тим власникам, у яких вона знаходиться на гарантії. В іншому випадку, власникові сільгосптехніки доведеться самостійно шукати на неї запасні частини, реанімуючи її для подальшої експлуатації. У цьому випадку, найлегше звернутися безпосередньо до виробників, що випускають запчастини до сільгосптехніки. Так ви заощадите час і кошти.

Вибираючи виробника, зверніть увагу, насамперед на технологічний процес, який повинен бути сучасним. Не завжди є можливість звернутися до офіційних дилерів сільгосптехніки. Крім цього, запасних частин величезна різноманітність і знайти необхідну, буває дуже складно. У цьому випадку, ви зможете замовити запчастини сільгосптехніка за індивідуальним проектом.

Запчастини для екскаватора

Фахівці, зайняті в будівельній сфері (виконроби, будівельники, машиністи спеціальної техніки та ін.) прекрасно знають, що купити якісні запчастини для екскаватора, як правило, буває складно і досить дорого. Вони стикаються з такою проблемою, коли в результаті зупинки техніки в зоні доступу просто неможливо знайти необхідну деталь. Екскаватори, як і будь-яка інша складна техніка, можуть зупинити роботу в результаті виходу з ладу будь-якої деталі, нехай навіть самої незначної. Це призводить до зупинки робота на будівельній ділянці, і, на жаль, до зривів термінів здачі об'єкта.

Навіть у великих будівельних компаніях не завжди буває можливість мати резервний екскаватор, оскільки ця техніка не дешева. Сподіватися на конкурентів, які «поділяться» дефіцитними запчастинами, не варто. Саме тому, виробничі проблеми ростуть як сніжний ком через поломку ковша, гідравлічного приводу, трансмісії або гідромолота. Усувати подібні поломки слід оперативно, тому заздалегідь необхідно налагодити партнерські відносини з підприємствами, що мають можливість швидко і якісно робити запчастини для екскаваторів.

Сьогодні, технології виробництва багатьох ливарних заводів дають можливість випускати неоригінальні запчастини, які не менш надійні, ніж запчастини від заводу-виробника, які коштують значно дорожче, а терміни їх поставки збільшуються в кілька разів. Керівники будівельних компаній просто зобов'язані взяти на замітку дані рекомендації щоб уникнути тривалих простоїв техніки.





Джерело: http://importpart.com.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ