Львівські правоохоронці викрили торгівців зброєю

Львівські правоохоронці викрили торгівців зброєю

04.10.15 15:07 0 712
Під час спецоперації з вилучення зброї та боєприпасів, що знаходиться у незаконному володінні, працівники міліції виявили та затримали двох чоловіків, які у Львові намагалися продати автомат Калашникова.

Працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області спільно з працівниками сектору БНОН Сихівського райвідділу міліції вилучили у зловмисників не тільки автомат «АКС-5,45», а й два магазини до нього, 176 набоїв калібру 5,45 мм та готівкові кошти в сумі близько 20 тисяч гривень.

Вилучену зброю та боєприпаси скеровано для проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області.

«Встановлено, що одному з продавців зброї 31 рік, а іншому - 24 роки, обидва непрацюючі. За їх словами автомат та набої вони знайшли в лісі і вирішили продати», - повідомив начальник УБНОН ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Білоус.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зараз тривають слідчі дії.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Каспрук: “ЧНУ ...
Наступна новина: За вчинення розбійного ...

КОМЕНТАРІ