Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні зустрівся з народними депутатами від Тернопільщини

Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Іран в Україні зустрівся з народними депутатами від Тернопільщини

04.10.15 12:34 0 606
Про перспективні напрями українсько-іранського співробітництва та залучення інвесторів у Тернопільській області йшлося під час зустрічі Надзвичайного і Повноважного Посла Ісламської Республіки Іран в Україні Його Високоповажності пана Мохаммада Бехешті-Монфареда, наукового співробітника Посольства Дабірсіяги Хесама з головою обласної державної адміністрації Степаном Барною та депутатами Верховної Ради України з Тернопільщини.

Участь в зустрічі взяли Роман Заставний - член депутатської фракції політичної партії «Народний фронт», Тарас Пастух - член депутатської фракції політичної партії «Об'єднання «Самопоміч», Тарас Юрик - член депутатської фракції партії «Блок Петра Порошенка», заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Віктор Шумада, директор департаменту економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва Галина Воляник, радник голови ОДА Тарас Демкура.

«Тернопільщина може похвалитися, що в нас є налагоджена тісна співпраця з депутати Верховної ради, які представляють нашу область, - зазначив Степан Барна. – Ці люди відчувають, яку відповідальність несуть перед кожним виборцем, кожним жителем області. Тому довіру, яку отримали під час виборів, виправдовують конкретними справами. Зокрема, цього року завдяки сприянню наших депутатів, ми отримали з Державного фонду регіонального розвитку 98 млн грн. За ці кошти плануємо реалізувати в області 39 проектів».

Відтак сторони висловили пропозиції щодо залучення інвесторів в область та покращення інвестиційного клімату.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відкрили ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ