У Житомирі міліціонери затримали молодика,який,позичивши ноутбука,"забув" його повернути

У Житомирі міліціонери затримали молодика,який,позичивши ноутбука,"забув" його повернути

04.10.15 15:39 0 553
Студент одного із вищих навчальних закладів обласного центру повідомив до міськвідділу про шахрайське заволодіння його вартісним ноутбуком. Нині гаджет повернутий власникові.

21-річний житомирянин розповів правоохоронцям, що кілька днів тому малознайомий хлопець під надуманим приводом тимчасово взяв його ноут. Не дочекавшись обіцяного повернення техніки упродовж кількох днів, студент намагався самотужки розшукати забудькуватого позичальника, але безрезультатно. І врешті звернувся за допомогою до міліції.

Як з'ясували оперативники, у вчиненні вказаного правопорушення обгрунтовано підозрюється раніше судимий непрацюючий 22-річний житель обласного центру. Парубок свою вину не заперечує. Триває розслідування, розпочате за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре радять школярам та молодді: наївність і довірливість може стати запорукою вчинення відносно вас ошуканства. Будьте обережними та уважними у спілкуванні з малознайомими вам людьми, не давайте їм, навіть тимчасово, своїх телефонів, планшетів, ноутбуків, інших вартісних речей. Якщо комусь терміново треба допомога, викличте її, не передаючи до чужих рук свого гаджета.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За вчинення розбійного ...
Наступна новина: На Вінниччині проживає ...

КОМЕНТАРІ