Юридична допомога «Лігалейд»

Юридична допомога «Лігалейд»

05.10.15 14:25 0 857

Більшість населення сучасної України, котрі старше 30 років, ще пам’ятають останні роки існування великої імперії з гордою назвою СРСР. Це ті часи, коли і за всіх вирішувала партія, від того, які книжки читати і до того, в якому напряму розвивати економіку. Вже 24 роки як наша країна є незалежною і ситуація в цьому плані змінилась докорінно. Тепер ми стали із комуністичних і планових рейок на ще зовсім недавно такі ненависні капіталістичні із їх ринковим підходом. Звичайно у всьому можна знайти і плюси, і мінуси, але такий підхід дозволив реалізувати власні підприємницькі амбіції більшості наших громадян. Юридично і практично кожен з нас тепер має право займатись бізнесом у формі, яка не суперечить законодавству. А саме останнє є гарантом того, що кожен із учасників економічного процесу, матиме рівні права і можливості. Тобто ми маємо можливість самостійно обирати вектор розвитку, вирішувати існуючі питання на власний розсуд, але при цьому, звичайно ж, слідувати букві закону.

Але завжди є якесь "але". Це закономірна ситуація для нашої держави, де теорія законодавства - це одне, а практика, тобто їх реальна дія і дотримання,- це зовсім інше. Це як в науці, де теорія і практика часто розходяться. Тобто навіть затверджений законодавчий акт зовсім не означає, що він діятиме на практиці (у нас це цілком звичне явище, коли ті, хто повинен забезпечувати закон, самі його і порушують).Тут виникає закономірний прецедент, адже якщо хтось порушує закон на догоду власним чи колективним інтересам, то закономірно порушуються права інших громадян, так чи інакше пов'язаних між собою в даній ситуації. А це вже ситуація, в якій потерпілий потребує відновлення своїх законних прав та інтересів, і без кваліфікованої юридичної допомоги тут навряд чи обійдеться.

Де є попит на юридичну консультацію?

Бажаючи знайти відповідь на подібне питання, можна без сумніву звести його до вигляду - "скрізь". Це не є перебільшенням, оскільки будь-яка частина, грань життєдіяльності суспільства регулюється правовими нормами, а це означає, що поле для їх порушення теж доволі широке. Ситуація ускладнюється ще й тим, що середньостатистичний громадянин має досить посередній рівень правової грамотності, а значить, будь-яка їх дія може бути тут же використана проти них самих шахраями, які вже точно більш обізнані в усіх юридичних тонкощах. Юридична консультація грає роль такої собі рятівної соломинки в ситуаціях, коли все потрібно зробити у строгій відповідності до букви закону. Це доволі відчутно у такій сфері, як приватний бізнес, в якому зайнята велика кількість простих громадян. Не дивлячись на значне спрощення процесу реєстрації, проблеми виникають навіть на цьому етапі, не кажучи вже про саме ведення бізнесу.

Види юридичних консультацій від компанії «Лігалейд»

Наша компанія - це в першу чергу команда. Команда фахівців з великої літери, яка має найвищий рівень теоретичної і практичної підготовки, що дозволяє наши клієнтам розраховувати на кваліфіковану юридичну допомогу. Перелік юридичних послуг Лігалейд, питань, з яких ви зможете отримати кваліфіковану консультацію, приблизно наступний:

  • Судові провадження;
  • Питання сімейного права;
  • Питання оподаткування і митні питання;
  • Питання в сфері будівництва та нерухомості;
  • Міграційне законодавство;
  • Кримінально-правові провадження.





Источник: http://legalaid.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Предоставление ипотеки ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ