У Житомирі рятувальники провели майстер-клас з гасіння пожежі в рамках благодійної акції «Мальованські забави»

У Житомирі рятувальники провели майстер-клас з гасіння пожежі в рамках благодійної акції «Мальованські забави»

05.10.15 17:14 0 631
3 жовтня стадіон біля ЗОШ №1 в м. Житомирі перетворився на арт-мистецьке поле.

Аби організувати цікаве дозвілля для мешканців околиці міста, благодійники та громадські волонтери організували тут розважально-пізнавальний захід - фестини «Мальованські забави», залучивши до участі у ньому і рятувальників поряд розташованого обласного Управління ДСНС.

Виступи творчих колективів міського палацу культури, ігри та конкурси для усієї родини, стрибки на батуті, виставка-ярмарок робіт прикладного мистецтва та майстер-клас від вогнеборців – такою була програма заходу.

Гостям рятувальники запропонували навчитися правильно користуватися вогнегасниками, наданими Добровільним пожежним товариством. А родини з дітьми кинулися випробовувати свої сили у пожежній естафеті, де необхідно було не лише на швидкість одягнути екіпіровку пожежного, а ще й збити струменем води з підставки м’яч. У подарунок – м’які іграшки та сувеніри.

Мета заходу відповідає потребам сьогодення. Це пропаганда родинних цінностей та здорового і безпечного способу життя. До речі, кожен зміг ще й долучитися до складання плакату «Мир у наших руках», заспівати у караоке та поїсти солдатської каші.

Український фонд благодійництва, який виступив одним із організаторів акції, у повсякденній роботі опікується дітьми з особливими потребами. Спільно з рятувальниками ДСНС вони заклали першу цеглину у фундамент майбутньої співпраці у проведенні навчальних акцій з безпеки життєдіяльності. Наступний спільний крок – до багатодітних родин.

Управління ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ