В Житомирській області під час гасіння пожежі у приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло загиблого пенсіонера

В Житомирській області під час гасіння пожежі у приватному житловому будинку вогнеборці виявили тіло загиблого пенсіонера

06.10.15 16:17 0 640
5 жовтня о 13:00 на пункт зв’язку служби порятунку «101» м. Бердичева надійшло повідомлення від правоохоронних органів про пожежу в приватному житловому будинку, розташованому в районному центрі. До місця події було направлено відділення рятувальників 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Бердичів.

Вогнеборці, які прибули за вказаною адресою, з’ясували, що осередок загоряння знаходиться в житловій кімнаті. У ній під час проведення розвідки бійці ДСНС виявили тіло загиблого чоловіка. Як вдалося встановити пізніше, ним виявився 88-річний власник оселі. Дідусь був інвалідом І-ї групи та проживав сам.

Зусиллями рятувальників вже о 13:39 займання вдалося локалізувати, а о 13:55 – повністю ліквідувати пожежу. Полум’я встигло знищити лише 3 кв. м підлоги в кімнаті та пошкодити стіни. За попередньою версією фахівців, до пожежі могло призвести коротке замкнення в електромережі, про що свідчать обгорілі електродроти у стіні. Встановлення остаточних обставин події наразі триває.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Івано-Франківську ...
Наступна новина: Попередження про значне ...

КОМЕНТАРІ