В Житомирській області у Новоград-Волинському районі дільничні затримали магазинного злодія

В Житомирській області у Новоград-Волинському районі дільничні затримали магазинного злодія

06.10.15 18:20 0 609
До Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазину у с. Суховолі. Дільничні інспектори встановили особи причетних до злочину двох братів та затримали одного з них. Розшук іншого триває.

В чергову частину Новоград-Волинського міськвідділу міліції зателефонував 61-річний житель с. Суховолі і заявив про крадіжку з його продуктового магазину.

Уже на місці події працівники слідчо-оперативної групи міліції встановили, що невідомі проникли у приміщення, розбивши скло у на вікні. За словами власника магазину, з нього було викрадено горілку, вино, цигарки і ковбасні вироби – загалом на суму близько 2 тисяч гривень.

Особи крадіїв оперативно встановили працівники сектору дільничних інспекторів міліції, які проводили опитування місцевих жителів.

Правоохоронцям вдалося з'ясувати причетність до крадіжки з магазину двох братів, віком 30 і 32 роки. Старший – раніше уже був засуджений за розбої та хуліганство, а відразу після крадіжки втік з села. Молодшого інспектори затримали. Той одразу зізнався у скоєному і розповів, що крали заради дармової випивки та сигарет.

Частину викраденого вилучено за місцем проживання чоловіка.

Нині триває розшук його брата.

- Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Караються такі дії позбавленням волі на строк від 3 до 6 років, – повідомив керівник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Новоград-Волинського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у лісі ...
Наступна новина: На Вінниччині рівень ...

КОМЕНТАРІ