В Луцьку перший заступник міського голови Тарас Яковлев взяв участь у відкритті навчання рот охорони та загонів охорони

В Луцьку перший заступник міського голови Тарас Яковлев взяв участь у відкритті навчання рот охорони та загонів охорони

06.10.15 08:07 0 546
На базі військового комісаріату відбулося урочисте відкриття навчання рот охорони та загонів охорони. 65 військовозобов'язаних пройдуть десятиденний курс підготовки, під час якого опановуватимуть навички з основ партизанського руху, вогневої підготовки, військово-медичної, інженерної, військово-топографічної, спеціальної тактичної підготовки.

Військовий комісар Луцького об'єднаного міського військового комісаріату підполковник Василь Худик привітав учасників навчання. За його словами, все це робиться, аби бійці опанували методи ведення військових дій для охорони Волинської області, оволодіння професійними навичками. В ході навчання будуть проведені й бойові стрільби.

Василь Худик зазначив, що за сприяння керівництва Луцької міської ради та Луцької райдержадміністрації заняття підготовлені на високому рівні.

З вітальним словом до присутніх звернувся й перший заступник міського голови Тарас Яковлев, який висловив сподівання, що ці навчання дадуть можливість оволодіти азами й мудростями військової справи, яку повинні знати військові. За його словами, нині країна перебуває у складній ситуації, на сході країни тривають бойові дії. Він зауважив, що Луцьк і Волинська область знаходяться далеко від зони АТО. “Ми знаємо, що ворог не спить і можливі різні диверсії та різні надзвичайні події не дадуть можливості нормально жити мешканцям нашого краю. На Ваші плечі лягла величезна відповідальність і сподіваюсь, що Ви з гордістю її нестимете та здобудете нові уміння та навички”, - додав Тарас Яковлев.

Священнослужителі благословили і освятили військовослужбовців.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Патрульні міліціонери ...
Наступна новина: На Закарпатті судитимуть ...

КОМЕНТАРІ