Волинська область: рятувальники навчали дітей правилам безпеки

Волинська область: рятувальники навчали дітей правилам безпеки

06.10.15 15:08 0 589
5 жовтня до учнів другого класу загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня в селі Промінь Луцького району завітали працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Луцька для проведення відкритого уроку з правил безпеки відбулася у рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти».

Фахівці служби «101» у доступній формі для дітей розповіли про типові надзвичайні події та пояснили, як чинити, аби запобігти пожежам у побуті та під час перебування в лісі, що потрібно робити, виявивши підозрілий предмет, схожий на вибухонебезпечний, а ще навчили, як діяти в умовах терористичного акту.

Рятувальники закликали дітей віднестись з високою серйозністю до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації та ніколи не телефонувати до служби «101» заради розваги, адже, можливо, саме у цю мить, коли телефонну лінію займає якийсь «жартівник», хтось насправді намагається викликати рятувальників.

Завершилася дана акція врученням яскравих листівок з правил безпеки життєдіяльності, розроблені спеціально для дітей шкільного віку.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Тернополі вихідними ...

КОМЕНТАРІ