У Рівненській області слідчий міліції підробив матеріали кримінального провадження

У Рівненській області слідчий міліції підробив матеріали кримінального провадження

06.10.15 08:58 0 543
Слідчим відділом прокуратури Рівненської області завершено розслідування у кримінальному провадженні та скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням слідчого одного із райвідділів міліції у вчиненні злочину, що передбачений ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

- Лейтенант міліції підозрюється у тому, що підробив у протоколі огляду місця події низку підписів від імені понятого, чим грубо порушив вимоги кримінального процесуального законодавства України та обмежив процесуальне право останнього на ознайомлення із текстом та можливого внесення доповнень чи зауважень, - повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик. - Зазначений протокол огляду місця події мав стати одним із основних доказів для притягнення групи осіб за крадіжку у магазині до передбаченої законом відповідальності.

На цей час правоохоронець відсторонений від посади.

Відповідальність за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачена у виді штрафу до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ