Рівненщина: на Березнівщині ДАІ оперативно розшукала ймовірного винуватця ДТП (+фото)

Рівненщина: на Березнівщині ДАІ оперативно розшукала ймовірного винуватця ДТП (+фото)

06.10.15 12:11 0 579


Працівники Державтоінспекції Рівненської області впродовж декількох годин встановили та розшукали мотоцикл та водія, який підозрюється у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди зі зникненням.

4 жовтня під час нагляду за безпекою дорожнього руху до працівників ВДАІ з обслуговування Березнівського району надійшло повідомлення про те, що у селі Вітковичі водій невстановленого мотоцикла з коляскою здійснив наїзд на 75-річну місцеву жительку. Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

У результаті ДТП 75-річна Олена отримала тілесні ушкодження, з якими відразу була госпіталізована у травматологічне відділення Березнівської ЦРЛ.

Уже за декілька годин під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ встановили та розшукали мотоцикл МТ та водія, який ним керував на момент скоєння ДТП.

На 41-річного місцевого жителя працівники ДАІ склали три адміністративних протоколи: за залишення місця ДТП (ст. 122 прим. 4 КУпАП), вживання алкоголю після скоєння ДТП (ч. 4 ст. 130 КУпАП) та керування транспортним засобом без посвідчення водія (ч.2 ст. 126 КУпАП).

Наразі мотоцикл поміщений на територію Березнівського райвідділу міліції. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Прес-?служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За дев’ять місяців ...
Наступна новина: На Тернопіллі ліквідовано ...

КОМЕНТАРІ