Чернівці: Особистий кабінет виборця

Чернівці: Особистий кабінет виборця

06.10.15 11:00 0 575
Особистий кабінет виборця

Службою розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії на офіційному веб-сайті “Державний реєстр виборців” розроблений та функціонує програмний ресурс “Особистий кабінет виборця”.

Метою обробки даних є – надання відповіді на запит про включення виборця до Державного реєстру виборців.

Шановні виборці!

Запрошуємо скористатись даним програмним ресурсом, створити свій “особистий кабінет” та перевірити наявність своїх даних в Державному реєстрі виборців!

Для цього необхідно на головні сторінці офіційного веб-сайту Центральної виборчої комісії “Державний реєстр виборців” (https://www.drv.gov.ua) обрати вкладку “Особистий кабінет виборця” та зареєструватися. Для заповнення реєстраційної картки вказується власна електронна пошта, прізвище, ім'я та по батькові, дата народження. ПІБ та дата народження, вказані при реєстрації, автоматично переносяться до пошукової форми при формуванні запитів до бази даних. Зареєструватися в системі можуть особи, які досягли вісімнадцятирічного віку.

Далі у розділі “Перевірити дані у Реєстрі” необхідно заповнити всі поля у формі запиту. Відповідь надсилається на електронну пошту запитувача на протязі 2-3 робочих днів та містить інформацію про включення (не включення) виборця до Державного реєстру виборців, а також адресу місцезнаходження виборчої дільниці відповідно до адреси місця проживання. Кількість запитів обмежена – не більше одного на добу.

“Особистий кабінет виборця” складається з наступних розділів:

* Перевірити дані у Реєстрі.

* Інформація про запити.

* Налаштування.

* Правила користування.

Адміністратори сайту зобов'язуються обробляти персональні дані виборця в суворій відповідності до законодавства України про захист персональних даних.

Також звертаємо увагу на те, що користувач несе персональну відповідальність за достовірність даних та зловживання даним ресурсом.

У разі необхідності отримання інформації щодо “Особистого кабінету виборця” та інших питань, пов'язаних з Державним реєстром виборців, ви також можете звернутись до відділів ведення Державного реєстру виборців в місті Чернівці (Відділи Реєстру)

Додатковою перевагою цього сервісу є те, що в разі відсутності вас в Реєстрі, чи наявності помилок в ваших ідентифікаційних даних, Вам не потрібно нікуди звертатись. Система автоматично сформує доручення відповідному відділу ведення Реєстру, за яким ми проведемо додаткову перевірку та внесемо необхідні зміни до Реєстру.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Директора Луцької ...
Наступна новина: В командному заліку ...

КОМЕНТАРІ