У Хмельницькій області деражнянським вчителям присвячено

У Хмельницькій області деражнянським вчителям присвячено

06.10.15 12:44 0 717
З нагоди Дня працівників освіти в Деражнянському районному Будинку творчості для дітей та юнацтва пройшов урочистий захід, участь у якому взяли керівники району та міста на чолі з головою Деражнянської райдержадміністрації Олегом Веселовським, керівники усіх навчально-виховних закладів та педагогічні колективи Деражнянщини.

У приміщенні панувала атмосфера справжнього свята. Подарунки, квіти, повітряні кульки, весела музика, флешмоб від вчителів, презентації завдань від учнів педагогам, вокальні номери, танці - все це викликало бурхливі оплески та враження присутніх.

« наша країна йде шляхом боротьби за вільний національний розвиток, шляхом забезпечення мирного і гідного життя нинішньому й прийдешньому поколінням. Незважаючи на всі складнощі, система освіти зберігає свій творчий потенціал, вона оновлюється, збагачується новими ідеями, утверджує демократичні засади. Але, які б зміни не відбувалися в сучасній школі, які б високі технології не входили в навчально-виховний процес, – найбільшою цінністю, найважливішим ресурсом школи був, є і залишиться вчитель» - звернувся до присутніх Олег Веселовський.

Він нагородив Почесними грамотами райдержадміністрації кращих фахівців педагогічної ниви, подарував їм квіти та слова вітання.

Захід видався напрочуд урочистим та емоційним.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині два ...

КОМЕНТАРІ