На Тернопіллі у Бучацькому районі відбулося "Свято в старому замку"

На Тернопіллі у Бучацькому районі відбулося "Свято в старому замку"

06.10.15 14:11 0 593
4 жовтня у с. Підзамочок Бучацького району відбувся фестиваль «Свято в старому замку».

До присутніх звернувся голова Підзамочківської сільської ради Іван Лепак, який наголосив на тому, що цей фестиваль стане традиційним і буде проводитись щорічно, а також подякував керівнику національного заповідника «Замки Тернопілля» Анатолію Маціпурі та всім хто долучився до організації цього фестивалю, побажав гарного настрою і миру.

За мир і спокій в Україні представники духовенства відслужили молебень, а хвилиною мовчання вшанували бійців, які загинули на сході України.

Відтак присутніх зі святом привітав голова обласної державної адміністрації Степан Барна та вручив військовослужбовцям району відзнаки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «Учасник АТО» .

Також до слова був запрошений голова районної державної адміністрації Віталій Фреяк, який подякував спонсорам та метцинатам району за сприяння та допомогу у організації і проведенні фестивалю «Свято у старому замку», активну громадську позицію щодо підтримки та популяризації історико-архітектурної спадщини рідного краю.

Опісля урочистої частини відбулась концертна програма за участю учасників художньої самодіяльності Тернопільщини та Бучаччини, гала концерт зірок естради Тернопілля.

На подвір'ї замку відбулась презентація туристичних фірм та агенцій області, демонструвалися показові виступи лицарського клубу «Збаразька дружина», тощо. Гостей свята пригощала польова кухня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ