В Закарпатській області на пожежі в с. Смерекова постраждали двоє осіб

В Закарпатській області на пожежі в с. Смерекова постраждали двоє осіб

06.10.15 09:19 0 627
У ніч на 4 жовтня трапилася пожежа у житловому будинку в с. Смерекова Великоберезнянського району. На момент виникнення загорання всередині перебували двоє його мешканців – жінка 1940-го і чоловік 1960-го років народження. Близько першої години ночі вони прокинулися і виявили, що приміщення заповнене димом. Відтак господарі вибігли на вулицю, але, перебуваючи у шоковому стані, не викликали пожежні підрозділи. Дзвінок до оперативно-рятувальної служби надійшов лише о 02:34 від сусідів, які почули тріщання шиферу в будинку й побачили пожежу.

На місце події негайно вирушили бійці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. Біля будинку вогнеборці помітили літню мешканку будинку, котрій було зле. Рятувальники викликали «швидку», яка доправила жінку до Великоберезнянської центральної районної лікарні з діагнозом отруєння чадним газом. О 03:40 вогнеборці локалізували загорання й о 05:30 – повністю його ліквідували. Незабаром до місця пожежі повернувся 55-річний співмешканець постраждалої господині, у якого медики бригади швидкої допомоги виявили опіки шкіри обличчя. Постраждалого також госпіталізували до ЦРЛ.

Остаточну причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – коротке замикання електропроводки в будинку. За словами очевидців, загорання виникло в кухні. На стіні біля телевізора спалахнув килим, під яким пролягав саморобний подовжувач. Після цього полум’я поширилося по всьому помешканню. Завдані стихією збитки встановлюються, оскільки вогонь знищив покрівлю, перекриття та речі домашнього вжитку, які знаходилися в будинку.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині групу ...

КОМЕНТАРІ