Чернівчани отримують майже 150 послуг в новому ЦНАПі

Чернівчани отримують майже 150 послуг в новому ЦНАПі

07.10.15 09:16 0 583
Новий міський Центр надання адміністративних послуг ( ЦНАП) працює з 3 жовтня у Чернівцях за адресою Героїв Майдану,7. Тут надають 82 види документів дозвільного характеру та 59 видів адміністративних послуг. До роботи центру залучено 14 адміністративних та 18 дозвільних органів.

Зокрема, спільно із адміністраторами ЦНАП консультують та надають послуги спеціалісти реєстраційної служби міського управління юстиції, міського Управління держземагенства, Управління державної архітектурно-будівельної інспекції, санпідемслужби, виконавчих органів міської ради.

Новий ЦНАП займає площу понад 500 кв.м. Для відвідувачів працює рецепція, інфобокси, електронна черга. ЦНАП повністю адаптований для людей з обмеженими властивостями, є також кімната матері та дитини, де створені всі умови для відвідувачів з дітьми.

Ознайомитися із переліком адміністративних послуг, умовами їх надання, отримати необхідну консультацію, попередньо записатись на прийом можна на сайті міської ради в розділі «Центр надання адміністративних послуг». Крім того, за спеціально отриманим кодом, кожен відвідувач може самостійно вияснити стан розгляду його заяви.

«ЦНАП працює, нове програмне забезпечення проходить апробацію у робочому режимі, триває «відшліфовка» усіх процесів і вже наступного тижня ми зможемо презентувати його роботу », – зазначив міський голова Олексій Каспрук.

Наразі триває робота над створенням філії такого сучасного ЦНАП в Садгорі.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Вінницькі оперативники ...

КОМЕНТАРІ