В Житомирській області сучасні виклики розвитку аграрної освіти в контексті євроінтеграції

В Житомирській області сучасні виклики розвитку аграрної освіти в контексті євроінтеграції

07.10.15 09:14 0 658
06 жовтня 2015 року у малій залі Житомирської ОДА, пройшло засідання "Сучасні виклики розвитку аграрної освіти в контексті євроінтеграції" за участі начальника управління освіти і науки Вадима Калініна.

«Дане питання є дійсно цікавим та актуальним. ГО «Українська асоціація молодих фермерів» пропонує запровадити у вищих аграрних навчальних закладах нову модульну програму навчання», – сказав Вадим Калінін.

У засіданні взяли участь голова ГО «Українська асоціація молодих фермерів» Мічурін Дмитро: «Метою створення нашої асоціації є інтеграція України до світового освітнього економічного простору, налагодження співпраці між Європейським Союзом та Україною у напрямках аграрної освіти і науки, бізнесу та розвитку сільських територій. Один із напрямків діяльності нашої асоціації – це залучення молоді до аграрних навчальних закладів та формування в неї сучасних європейських поглядів на агробізнес та його перспективність. Для нас дуже важливо, щоб молоді люди розуміли, що аграрна сфера – це перспективний бізнес завдяки сучасним технологіям та менеджменту».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ