Житомирщина: за добу піротехніками області знищено дві одиниці вибухонебезпечних предметів

Житомирщина: за добу піротехніками області знищено дві одиниці вибухонебезпечних предметів

07.10.15 17:45 0 603
5 жовтня групою піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини проведені роботи щодо знищення низки вибухонебезпечних предметів виявлених напередодні громадянами.

Так, мешканці села Барашівка Житомирського району, проводячи будівельні роботи, а саме, копаючи траншею під фундамент, натрапили на небезпечну знахідку. Чоловіки відразу ж сповістили про це місцевих рятувальників та до їх приїзду охороняли ВНП. Прибулі фахівці ідентифікували знайдений предмет як артилерійський снаряд часів минулої війни.

А в селі Тарасівка, того ж району, місцеві жителі натрапили на ВНП, йдучи через поле. Вони відразу ж зателефонували вогнеборцями та сповістили про це. Небезпечною знахідкою виявився ще один артилерійський снаряд часів минулої війни.

Загалом, з початку року, піротехніками Управління ДСНС в області вже знищено понад 1100 одиниць різноманітних вибухонебезпечних предметів, які були виявлені звичайними мешканцями Житомирщини та становили реальну загрозу для життя та здоров’я людей.

Рятувальники Житомирщини вкотре закликають: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ