На Хмельниччині рятівники навчатимуть майбутніх поліцейських

На Хмельниччині рятівники навчатимуть майбутніх поліцейських

07.10.15 11:15 0 625
На Хмельниччині стартував пілотний проект зі створення патрульної поліції. Основними її завданнями є забезпечення порядку й безпеки на вулицях та дорогах. Тобто люди, які служитимуть у поліції, повинні будуть забезпечити нашу безпеку, спокій, надати практичну допомогу у критичних ситуаціях. Звичайно ж, кандидатам на нові посади необхідно буде пройти навчання та оволодіти конкретними навичками. Допомагатимуть їм у цьому спеціально призначені тренери, які пройшли конкурсний відбір та співбесіду, організовану іноземними фахівцями.

Так, тренером із питань радіаційної та хімічної безпеки у майбутніх поліцейських стала начальник Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області підполковник служби цивільного захисту Альона Мул.

«Підходи до методики викладання докорінно відрізнятимуться від загальноприйнятих в Україні, – зазначила Альона Миколаївна. – Акцент зроблено на практичній складовій та застосуванні новітніх європейських технологій навчання».

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Ужгородщині прокуратура ...

КОМЕНТАРІ