Депутати затвердили Програму будівництва мереж водовідведення у місті Луцьку

Депутати затвердили Програму будівництва мереж водовідведення у місті Луцьку

07.10.15 09:35 0 900
На розгляд обранців громади під час шньої позачергової 79-ї сесії міської ради було внесено питання “Про Програму будівництва мереж водовідведення у місті Луцьку”.

Депутати вирішили не заслуховувати інформацію доповідача, яким була депутат Наталія Бунда, а перейшли одразу до запитань. Так, обранець громади Юрій Вега поцікавився, чи можливо передбачити у міському бюджеті кошти на будівництво каналізаційних мереж у повному обсязі, а не у співфінансуванні з людьми.

Наталія Бунда зазначила, що за кошти міського і державного бюджету проводиться будівництво центральної каналізаційної мережі на Вересневому. Завдяки цьому рішенню,міська рада допоможе мешканцям мікрорайону і інших підключитися до централізованих мереж водовідведення. За її словами, це значні суми для громадян і вони самі не зможуть осилити таке будівництво. Вона наголосила, що метою програми є забезпечення функціонування господарсько-побутової каналізації у всіх мікрорайонах міста Луцька шляхом будівництва мереж водовідведення, де вони на даний момент відсутні.

Підтримав Наталію Бунду й міський голова Микола Романюк, який наголосив, що Програму будівництва мереж водовідведення у місті Луцьку необхідно приймати. За його словами, не в багатьох містах України є співфінансування різноманітних програм для мешканців міста. Він зазначив, що у Луцьку таке працює і успішно, а тому лучани мають реальну можливість вирішити багато нагальних проблем своїх будинків.

Зрештою, депутати підтримали цей проект рішення.

Також обранці громади надали релігійній громаді Ікони Холмської Божої Матері в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель і споруд храму на пр-ті Волі 24 та передали з балансу Луцького міського комітету Профспілки працівників освіти, вищої школи наукових установ “Луцький будинок вчителя” на баланс управління освіти Луцької міської ради будівлю Будинку вчителя на вулиці Шевченка, 14.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вогнеборці Львівщини ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ