Оновлено План дій зі сталого енергетичного розвитку міста Луцька на 2012-2025 роки

Оновлено План дій зі сталого енергетичного розвитку міста Луцька на 2012-2025 роки

07.10.15 11:39 0 617
Під час шньої 79-ї позачергової сесії міської ради на розгляд депутатів було внесено питання “Про План дій зі сталого енергетичного розвитку міста Луцька на 2012-2025 роки (оновлена версія 2015 року)”.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зазначив, що вносяться зміни в існуючий документ, у якому продовжують термін реалізації з 2020 до 2025 року. За його словами, у європейських країнах це звична практика.

Тарас Яковлев наголосив, що документом передбачено понад 90 проектних пропозицій на загальну суму 1229 млн грн. За його словами, документами передбачено реалізацію заходів у сфері теплопостачання, водопостачання і водовідведення, озеленення, зовнішнього освітлення, транспорту тощо.

Перший заступник міського голови зауважив, що цей план реалістичний до виконання, адже нам уже вдалося залучити близько мільярда гривень завдяки співпраці з ЄБРР, НЕФКО, Світовим банком тощо.

У свою чергу, міський голова Микола Романюк зауважив, що не кожне місто України має Муніципальний енергетичний план. Було проведено презентацію змін для усіх охочих. Нині його зміни вносять на цю позачергову сесію, адже саме діючий склад міської ради його затверджував.

Зрештою, обранці підтримали запропонований проект документу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ