На Закарпатті розпочалось навчання нових патрульних

На Закарпатті розпочалось навчання нових патрульних

07.10.15 16:47 0 653
В Ужгороді начальник закарпатської міліції Сергій Князєв і народний депутат України Мустафа Найєм оголосили про початок навчання нових патрульних поліцейських.

Загалом до лав нової патрульної поліції Закарпаття запрошено 250 юнаків і дівчат з тих понад три з половиною тисяч кандидатів, які здали анкети. Пройшли найкращі, які успішно подолали всі етапи відбору. До речі, більшість кандидатів мають вищу освіту, а серед цих 250 – і чотири десятки діючих правоохоронців.

Вітаючи кандидатів у нову патрульну поліцію, начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв наголосив, що вони є озброєним органом виконавчої влади. Повинні поважати себе та громадян, боротися з правопорушниками. Хто чесно працюватиме, той служитиме народу, а з порушниками Закону й дисципліни прощатимуться без жалю.

Очільник міліції краю також висловив сподівання, що ті поліцейські, хто має вищу освіту, за рік можуть перейти з патрульної служби в слідство, стати детективами тощо. Кваліфіковані освічені кадри завжди потрібні.

Серед нових поліцейських є й чотири десятки діючих правоохоронців, а також чемпіон України з бойових єдиноборств. Полковник Князєв висловив сподівання, що діючі міліціонери привнесуть у нову поліцію тільки свій службовий досвід, а не той міліцейський негатив, який, на жаль, теж має місце.

До кінця грудня кандидати пройдуть заключне навчання, після чого нові патрульні поліцейські вийдуть на вулиці Ужгорода й Мукачева, замінивши ДАІ та патрульну службу.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: Василь Хомінець: «Наша ...

КОМЕНТАРІ