В Закарпатській області за порядком під час спортивних заходів у Берегові пильнувала міліція

В Закарпатській області за порядком під час спортивних заходів у Берегові пильнувала міліція

07.10.15 13:11 0 604
Минулі вихідні на Берегівщині видалися багатими на масові спортивні заходи, серед яких був благодійний марафон та два матчі фіналу кубку області з футболу. Правопорядок та безпеку громадян забезпечували берегівські правоохоронці. Порушень не допущено.

У суботу в місті Берегово відбувся шостий традиційний благодійний марафон, метою якого стало зібрання пожертв на підтримку українських сімей, які постраждали в результаті бойових дій.

До спортивної акції, окрім понад трьох сотень місцевих спортсменів, долучилися й бігуни з іноземних держав, зокрема Угорщини, Німеччини та США. Марафонці, серед яких були чоловіки, жінки та діти, долали відстані у 800 метрів, 3 та 21 кілометр. Шлях найдовшої дистанції пролягав уздовж трьох населених пунктів: м.Берегово, села Кідьош та Великі Береги.

Рух автотранспорту по маршруту слідування естафети, задля безпеки бігунів, був обмежений. Захід тривав упродовж цілого дня, його гостями та учасниками стало понад 600 осіб.

Контролювати ситуацію та підтримувати громадський порядок упродовж забігу були залучені співробітники Берегівського райвідділу міліції. Допомогу місцевим правоохоронцям надавали інспектори Берегівського відділення ДАІ та шість екіпажів супроводу з УДАІ області.

Естафету спортивних заходів на Берегівщині продовжили два футбольні матчі обласного чемпіонату, які відбулися у неділю. Розіграш футбольного кубка першості відбувся між футбольними клубами «Дийда» та «Виноградово» на футбольному полі в селі Дийда та між ФК «Бийгань» та «Берегово» на берегівському стадіоні «Дружба». Футбольне свято відвідали близько 900 уболівальників.

Охорону громадського порядку на трибунах та прилеглій до стадіону території забезпечували співробітники міліції.

- До охорони громадського порядку під час масових заходів у минулі вихідні було залучено близько 60% особового складу. Решта співробітників несли службу в складі слідчо-оперативних груп та оперативного штабу, створених при райвідділі, для невідкладного реагування на повідомлення, - повідомляє начальник Берегівського райвідділу міліції Василь Рябінчак. – Правоохоронці з покладеними на них обов'язками впоралися, порушень громадського порядку не допущено.

Окрім масових заходів, які проходили на території міста та району, 20 співробітників Берегівського райвідділу міліції також було задіяно до охорони громадського порядку в м.Ужгороді на стадіоні «Авангард» під час футбольного матчу між футбольним клубами «Говерла» Ужгород – «Карпати» Львів.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ