Порушень громадського порядку під час футбольного матчу "Говерла" Ужгород - "Карпати" Львів не допущено

Порушень громадського порядку під час футбольного матчу "Говерла" Ужгород - "Карпати" Львів не допущено

07.10.15 08:37 0 579
4 жовтня в Ужгороді на стадіоні “Авангард” відбувся футбольний матч Чемпіонату України між командами ФК “Говерла” (м.Ужгород) – ФК “Карпати” (м.Львів).

Для належного забезпечення охорони громадського порядку на території міста та прилеглій до стадіону території під час проведення футбольного матчу було залучено 400 працівників міліції.

На матч прибуло близько 400 уболівальників «Карпат». Напередодні вночі в Ужгород прибули близько 150 львів′ян, які розмістилися здебільшого просто на вулиці: у парках, скверах тощо. Там мали місце поодинокі конфлікти між самими львівськими фанами: сварки, суперечки тощо.

У день матчу міліція супроводжувала уболівальників до стадіону. Під час руху колони дорогою до стадіону біля кожної торгової точки виставлялися міліцейські пости, аби не допустити фактів погромів, крадіжок та інших порушень правопорядку.

У зв'язку з тим, що на самому стадіоні «Авангард» охорону громадського порядку забезпечували 50 стюардів та 20 охоронців, а від представників стадіону письмового листа про неможливість забезпечити охорону громадського порядку на адресу УМВС не надходило, працівники міліції на територію стадіону не залучалися.

Після завершення матчу міліція організовано супроводжувала львів′ян до їхнього автотранспорту, а також на залізничний та автомобільний вокзали.

Водночас в Інтернеті з′явилася інформація про те, що вночі перед матчем в Ужгороді стався інцидент за участю львівських фанатів, які порушували громадський порядок на пішоходному мості. А за всім цим неподобством буцімто пасивно спостерігали два працівники міліції. За даним фактом тепер проводиться службове розстеження, хоча зрозуміло, що 2 міліціонери не могли вгамувати 30 молодиків…

Завдяки вжитим заходам працівників міліції, суттєвих порушень громадського порядку під час проведення футбольного матчу і після нього не допущено.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині при одержанні ...

КОМЕНТАРІ