Вінницькі оперативники затримали іноземця,який пограбував вінничанку та відібрав у неї іномарку

Вінницькі оперативники затримали іноземця,який пограбував вінничанку та відібрав у неї іномарку

07.10.15 09:24 0 549
Після першого побачення з іноземцем 29-річна вінничанка залишилась без грошей, золотих прикрас та автомобіля. Зловмисник запросив жінку повечеряти з ним у одному з елітних вінницьких закладів, де у чашку з кавою непомітно підсипав їй клофелін.

26 вересня до міліції звернулась 29-річна вінничанка з заявою про те, що її пограбував малознайомий чоловік, з яким вона познайомилась у соцмережі. Після першої зустрічі з іноземцем жінка залишилась без золотих прикрас, 4 000 гривень, мобільного телефону та автомобіля.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, затримали оперативники підозрюваного під час побачення з черговою жертвою у одному з міст країни. Ним виявися 29-річний громадянин сусідньої держави, який тимчасово проживав у Харкові.

Затриманий виправдовується тим, що гроші йому потрібні на лікування новонародженої дитини, а постійного заробітку він немає.

Зі своєю жертвою з Вінниці чоловік познайомився у соцмережі. З переписки дізнався, що вона матеріально забезпечена, має житло та автомобіль, після чого запросив на побачення.

Під час вечері зловмисник непомітно підсипав жінці у каву клофелін. Коли вона знепритомніла, зняв з неї золоті прикраси, забрав з гаманця 4 000 гривень, мобільний телефон та ключі від машини. Коли потерпіла отямилась, звернулась за допомого до міліції.

Як з'ясувалося, іномарку вінничанки зловмисник продав у столиці. Зараз правоохоронці займаються пошуком автомобіля та встановлюють чи мав затриманий спільників.

Слідчим відділенням міліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж) та ч.3. ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Затриманому оголошено про підозру. За такі правопорушення йому загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді арешту.

Вінницькі правоохоронці перевіряють затриманого іноземця на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території країни.

Прес-служба УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ