На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника,який на власному подвір'ї вирощував коноплю

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника,який на власному подвір'ї вирощував коноплю

07.10.15 13:20 0 608
Під час оперативно-розшукових заходів працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області встановили, що раніше судимий 25-річний мешканець Борислава вирощує коноплю.

Як розповів начальник управління Володимир Білоус, в садибі зловмисника було проведено санкціонований обшук. Правоохоронці виявили та вилучили зелені кущі коноплі загальною вагою біля 5 кілограмів, 3 висушені кущі, 43 пакети вже розфасованого наркотику, 3 банки та 3 коробки з майже кілограмом марихуани, пристрій для її куріння тощо. Крім того, господар будинку зберігав ще 8 сірникових коробок з насінням коноплі.

Вилучені речові докази скеровані на експертизу. Вартість виявлених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» становить понад 120 тисяч гривень.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Максимальне покарання за скоєння цього злочину – позбавлення волі на строк до трьох років.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сервіс EasyWay допоможе ...

КОМЕНТАРІ