У Чернігові повністю відновлено гаряче водопостачання

У Чернігові повністю відновлено гаряче водопостачання

07.10.15 14:31 0 600
У Чернігові повністю відновлено гаряче водопостачання, підключено кілька тимчасового зупинених котелень ПАТ "Облтеплокомуненерго", у тому числі по вул. Єськова, 8.

За словами голова правління ПАТ "Облтеплокомуненерго" Віктора Геращенка, котельні підприємства у місті були відключені від газопостачання через борги, а потім частину з них підключено. "Зараз більшу частину боргів ми погасили (майже 240 млн грн), і змогли відновити гаряче водопостачання у 2 тис. квартир чернігівців", - зазначив він. В.Геращенко додав, що котельні ПАТ "Облтеплокомуненерго" у плановому режимі підготовлені до нового опалювального сезону. "Усі 38 котелень в обласному центрі Чернігівщини і 47 теплопунктів готові до роботи в умовах осінньо-зимового періоду", - запевнив керівник теплогенеруючого підприємства.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов наголосив, що місто повністю готове до зими. " почалося підключення до теплопостачання пологового будинку, далі будуть інші медзаклади та дитячі садки. Якщо середньодобова температура триматиметься нижче +8 упродовж трьох діб, будемо підключати і житловий фонд. За необхідності працюватимемо у вихідні", - підкреслив він.

О.Соколов висловив упевненість, що місто у плановому режимі ввійде в опалювальний сезон.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ