Чернівці: Дізнайтесь про Ваш страховий стаж за допомогою Веб-порталу Пенсійного фонду

Чернівці: Дізнайтесь про Ваш страховий стаж за допомогою Веб-порталу Пенсійного фонду

08.10.15 15:01 0 578
Раніше кожен громадянин мав змогу отримати інформацію про персональні відомості з системи персоніфікованого обліку та роботу пенсійної системи в цілому за допомогою інформаційного кіоску, встановленого в управлінні Фонду.

Відтепер для того, щоб отримати таку інформацію, не потрібно навіть виходити з дому, адже до неї відкритий доступ на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за адресою: http://portal.pfu.gov.ua. На сторінках Веб-порталу послуги надаються в електронному вигляді. Для того, щоб скористатися можливостями Веб-порталу, мешканцям міста Чернівці достатньо лише одного разу завітати до міського управління Фонду для реєстрації.

Детальніше про правила користування Веб-порталом електронних послуг та порядок реєстрації на ньому можна дізнатись безпосередньо на Веб-порталі або в управлінні Пенсійного фонду України в м. Чернівцях (вул. Головна,205, т. 7-45-31, адреса скайп-зв»язку: еdune_vikno). Запрошуємо усіх бажаючих стати користувачами Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України ! (http://portal.pfu.gov.ua).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ