На Вінниччині відбувся спеціалізований семінар «Експортні можливості для МСБ» (+фото)

На Вінниччині відбувся спеціалізований семінар «Експортні можливості для МСБ» (+фото)

08.10.15 08:08 0 520
У Вінниці для представників регіонального бізнесу та економістів області відбувся семінар «Експортні можливості для МСБ» в рамках програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ). Мета зібрань – надання практичної інформації потенційним експортерам з питань виходу на світові ринки та сприяння експорту малих та середніх підприємств на світові ринки.

Учасникам розповіли про умови продажу страхування. Вчили, як зробити оцінку експортної готовності товару і компанії і провести дослідження ринку. Крім того, присутні отримали вичерпну інформацію щодо умов та специфіки виходу на закордонні ринки, а також матеріали з презентаціями доповідачів.

Для довідки:

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ) має на меті покращити діловий клімат шляхом втілення вагомих та сталих реформ у секторі МСБ на центральному і на регіональному рівнях.

Програма надає унікальну можливість об'єднати зусилля активних та орієнтованих на реформи представників приватного, громадського і державного секторів. Програма покликана визначити адміністративні та регуляторні бар'єри, що стримують розвиток МСБ в Україні, та подолати їх шляхом розробки та впровадження необхідних законодавчих ініціатив та регуляторних процедур. Крім того, USAID ЛЕВ сприяє розвитку бізнес-асоціацій як рушійної сили на шляху впровадження прогресивних реформ.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі групою ...
Наступна новина: У Волинській області бійці ...

КОМЕНТАРІ