Вінницькі правоохоронці затримали двох викрадачів автомобіля

Вінницькі правоохоронці затримали двох викрадачів автомобіля

08.10.15 14:20 0 611
Оперативники міської міліції та працівники Державтоінспекції затримали двох підозрюваних у викраденні автомобіля. Зловмисники заволоділи транспортним засобом, який власниця залишила на території стоянки без охорони.

26 вересня близько третьої години дня до працівників міліції з заявою про викрадення автомобіля звернулась 40-річна вінничанка. Жінка залишила свій транспортний засіб «Mitsubishi Lancer» поблизу муніципального ринку на стоянці.

Як розповів начальник міської міліції Юрій Куций, правоохоронці знайшли та затримали двох 26 та 38-річних зловмисників, жителів міста Одеси та Могилів-Подільського. Автомобіль «Mercedes Vito», на якому вони пересувались був зупинений на стаціонарному посту ДАІ у Літинському районі. Один із затриманих раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

Викрадену автівку чоловіки сховали у гаражі свого знайомого в одному з сіл Тиврівського району і в подальшому збирались її продати. Транспортний засіб вилучений та переданий власниці.

Слідчим відділенням міліції зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Пресс-служба Вінницького

міського відділу міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Житомирські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ