Волинська область: рятувальники навчили основ безпеки інструкторів консультаційних пунктів сільських та селищних рад Ковельського району

Волинська область: рятувальники навчили основ безпеки інструкторів консультаційних пунктів сільських та селищних рад Ковельського району

08.10.15 10:22 0 496
6 жовтня у місті Ковелі на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області зібралися представники 30 сільських та селищних рад Ковельського району. Тут для них проведено семінар-заняття з інструкторами 30 консультаційних пунктів Ковельщини. Головною його темою стало навчання правил поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів.

Рятувальники розповіли наскільки небезпечними можуть бути навіть найменші боєприпаси – патрони. Продемонстрували за допомогою медіа навчальні зразки артснарядів, мінометних мін та гранат, які найчастіше сапери знаходять у волинській землі.

Цікавим та пізнавальним для дорослих став фільм «Небезпечні знахідки».

Рятувальники роздали плакати з правилами поведінки та наголосили, що випадково знайдені вибухонебезпечні предмети не можна брати до рук, переміщувати, розбирати чи кидати у багаття. У разі виявлення невідомих предметів, подібних на вибухонебезпечні, потрібно негайно повідомити про небезпечну знахідку до Служби Порятунку за номером «101».

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ