У Волинській області засуджено викладача СНУ,який одержував неправомірну вигоду від студентів

У Волинській області засуджено викладача СНУ,який одержував неправомірну вигоду від студентів

08.10.15 16:32 0 489
Прокуратурою міста Луцька підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про одержання неправомірної вигоди доцентом кафедри кримінального права та процесу СНУ імені Лесі Українки Володимиром Наливайком.

Факти одержання неправомірної вигоди цим викладачем вишу у грудні 2014 року виявлені прокурорами та працівниками сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Луцького міськвідділу МВС України у Волинській області.

Усього досудовим розслідуванням встановлено 31 епізод злочинної діяльності освітянина, який одержав від студентів 6800 грн. за успішне складання заліку та захист дипломної роботи. Як повідомлялося раніше, вироком Луцького міськрайонного суду від 28 липня 2015 року викладача було визнано винним та призначено покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права 3 роки приймати складання іспитів і заліків у студентів вищих учбових закладів та бути науковим керівником при написанні студентами вищих учбових закладів дипломних робіт, спеціальною конфіскацією в дохід держави коштів, отриманих внаслідок вчинених злочинів, та конфіскацією всього належного йому майна у дохід держави.

Ухвалою апеляційного суду Волинської області від 2 жовтня 2015 року відмовлено в задоволенні апеляційних скарг освітянина та його захисника, а вирок Луцького міськрайонного суду залишено в силі.

Наразі вирок набрав законної сили. Відтак викладач відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ