Луцьк у Міжнародному туристичному салоні «Україна» - UITM 2015

Луцьк у Міжнародному туристичному салоні «Україна» - UITM 2015

08.10.15 09:13 0 550
З 30 вересня по 2 жовтня місто Луцьк брало участь у центральній події туристичного сезону осінь-зима – Міжнародному туристичному салоні «Україна» - UITM 2015, що відбувся у Києві.

UITM – наймасштабніша в Україні щорічна подія у сфері туризму сезону «осінь-зима», під час якої професіонали турбізнесу мають можливість ознайомитись з широким асортиментом пропозицій, представлених на ринку. Виставка – це унікальний майданчик, на якому зібрані найбільші туроператори і турагентства, проводяться семінари і конференції, презентації нових напрямків і бонусних програм, плануються бізнес-зустрічі із цільовою аудиторією.

Цього року участь у виставці взяли понад 100 компаній з 18 країн світу, серед яких: Аргентина, Албанія, Болгарія, Угорщина, В'єтнам, Грузія, Домініканська Республіка, Індія, Італія, Литва, Мальдіви, Палестина, Польща, Словаччина, Тайланд, Туреччина, Франція, Україна. Про культурні аспекти деяких країн світу відвідувачі мали змогу дізнатися від безпосередніх представників Аргентини, Албанії, Болгарії, Угорщини, Домініканської Республіки, Індії, Литви, Палестини, Таїланду, Туреччини на національних стендах цих країн.

Незаперечним доказом розвитку внутрішнього туризму в Україні є той факт, що на виставці свій колорит традиційно презентують різні куточки нашої країни – Західний регіон (Закарпатська, Львівська, Чернівецька, Тернопільська та Івано-Франківська області), Центральний регіон (Сумська та Запорізька області) та міста Київ, Луцьк і Львів. А компанія Chornobyl-Tour здивувала відвідувачів турами в Чорнобильську зону.

Вже чотири роки поспіль учасником виставки є Луцьк. Цього року команда нашого міста традиційно презентувала його туристичні можливості: архітектуру, музеї, готелі і ресторани, а також наш регіональний продукт - питний мед. Новинкою цього року на виставковому стенді Луцька стала експозиція виробів народних майстрів - членів ГО “Рукотвори волині”. За три дні виставки на нашому стенді побували понад 6000 відвідувачів. За відгуками представників організаторів та значної кількості гостей виставки, стенд міста Луцька цього разу був одним з найкращих і найцікавіших як за насиченістю інформаційними матеріалами, так і за подачею інформації про місто.

Підсумовуючи результати виставки Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM 2015, можна впевнено констатувати:

1. Луцьк викликає величезний інтерес та зацікавлення і у професіоналів турбізнесу, і у пересічних туристів, які прагнуть краще пізнати нашу країну.

2. Луцьк мусить активно розвивати як свою туристичну сферу, так й індустрію гостинності: цікаві та концептуальні готелі, ресторани, кав'ярні, заклади відпочинку.

3. Майбутнє туризму у нашому місті за подієвим туризмом, адже тільки цікавими подіями ми зможемо привабити нових туристів і втримати “старих”.

4. Лише спільними зусиллями усіх лучан і гравців туристичного бізнесу, прикладом чого є громадська спілка “Туристичний альянс Луцька”, ми зможемо перетворити наше місто у визнаний туристичний центр Західної України, що буде цікавим і для наших співвітчизників, і приваблюватиме туристів із-за кордону.

5. Усе перераховане вище ми не можемо відкладати на “завтра” і “потім”. Сучасна ситуація для внутрішнього туризму є унікальною і вимагає швидких та агресивних рішень у сфері туризму. Адже наші друзі-конкуренти, інші західноукраїнські міста, також вловили тренди сезону й активно презентують і пропонують себе.

Втративши увагу потенційних туристів і свій унікальний шанс стати туристичним центром, ми ризикуємо залишитись глибокою провінцією на узбіччі туристичних шляхів. Тому знову запрошуємо усіх зацікавлених до співпраці.

e-mail: lutsktourism@gmail.com

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі джерела ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ