Волинська область: рятувальники проводять комплекс профілактичних заходів для запобігання надзвичайним подіям на місцевих виборах

Волинська область: рятувальники проводять комплекс профілактичних заходів для запобігання надзвичайним подіям на місцевих виборах

08.10.15 17:49 0 532
7 жовтня 2015 року рятувальники Локачинського районного сектору УДСНС України у Волинській області взяли участь у нараді щодо своєчасного вжиття організаційних і практичних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки і проведення місцевих виборів 2015 року. Засідання з керівниками установ, організацій та сільських голів відбулося на базі Локачинської райдержадміністрації.

Фахівці ДСНС у своєму виступі наголосили, що питання забезпечення на виборчих дільницях належного протипожежного захисту – одне з ключових, тож нагадали відповідальним особам головні правила дотримання пожежної безпеки на час проведення виборів.

Увагу посадових осіб, які будуть залучені до проведення виборів та керівників об’єктів, на території яких функціонуватимуть виборчі дільниці, акцентували на необхідності забезпечення приміщень виборчих дільниць первинними засобами пожежогасіння, зокрема, справними сертифікованими вогнегасниками, нагадали про необхідність утримання в належному стані шляхів евакуації та проведенні протипожежних інструктажів із членами виборчих дільниць.

Крім того, рятувальники закликали відповідальних осіб звернути увагу на стан електромереж у приміщеннях дільниць та застерегли від використання саморобних електрообігрівачів, роз’яснили алгоритм дій у випадку пожежі: при виникненні або появі ознак горіння закликали негайно повідомляти рятувальників за номером «101» та приступити до гасіння наявними засобами пожежогасіння, евакуації людей та матеріальних цінностей, яким загрожує вогонь.

Після проведення інструктажів присутні отримали пам'ятки щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на виборчих дільницях, підготовлені УДСНС у Волинській області.

УДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ