Житомирські рятувальники взяли участь у Покровському ярмарку,що проводився у Запоріжжі

Житомирські рятувальники взяли участь у Покровському ярмарку,що проводився у Запоріжжі

08.10.15 14:21 0 550
Мабуть, немає в Україні людини, яка б жодного разу не чула про славетний Покровський ярмарок, що проводиться у Запоріжжі. Хто хоч раз побував на цьому дійстві, відразу розуміє, чому стільки людей із року в рік відвідує його, і кількість їх щоразу зростає. Це не просто ярмарок в прямому розумінні слова, це самобутня історія, яка бере свій початок з сивої давнини. на «Покровському ярмарку» зустрічаються представники найрізноманітніших галузей народного господарства, укладаються ділові угоди та зароджуються нові проекти.

Рятувальники ДСНС України вже 10 років поспіль беруть участь у Покровському ярмарку. Цьогоріч вони здивували Запорізьську область своєю масштабністю та величчю. Так і 3 жовтня на Покровському ярмарку в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» фахівці ДСНС побудували своє «Місто рятувальників», у якому демонстрували спеціальну техніку та обладнання, проводили з дітьми різноманітні конкурси на знання правил безпеки життєдіяльності, розповсюджували сувенірну та видавничо-друкарську продукцію. Перед присутніми виступила команда Дружин юних пожежних з агітпрограмою, а психологічна служба ГУ ДСНС в області провела опитування, що продемонструвало високий рівень довіри місцевого населення до надзвичайників.

Водночас на сцені міста рятувальників розвернулось справжнє яскраве дійство. Адже, напередодні, до Запоріжжя завітали співробітники ДСНС з інших областей України. Велика кількість людей зібралась біля сценічного майданчику рятувальників, адже подивитися дійсно було на що. Свої пісні та неймовірно веселий настрій всім, подарували на сцені також і представники Управління ДСНС у Житомирській області – начальник відділу інформації та комунікацій з громадськістю Ірина Романюк та пожежний-рятувальник частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Володимир Савченко.

За свій професіоналізм та підтримку всі вони отримали грамоти та «Золоті мікрофони», а їх керівництво – подяки за популяризацію професії рятувальника.

Також, на ярмарок завітали представники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, які провели для молоді агітаційну роботу, розповіли про переваги роботи в службі порятунку, відповіли на профорієнтаційні питання та запрошували на навчання до Вищого навчального закладу.

Всі відвідувачі «Міста рятувальників» на Покровському ярмарку, отримали великий заряд позитива та залишились із виразними враженнями та емоціями. І кожен із присутніх зазначав, що так яскраво рятувальники ще не ярмаркували!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі правоохоронці ...
Наступна новина: На Тернопіллі правила ...

КОМЕНТАРІ