В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння сараю

В Житомирській області вогнеборці ліквідували загоряння сараю

08.10.15 15:03 0 544
6 жовтня близько 11:00 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі, що розташована на одній із вулиць районного центру. До служби порятунку «101» зателефонувала власниця палаючого приміщення. Сусіди помітили густий дим та кинулись до жінки аби дізнатися, що трапилось. Господиня в цей час уже викликала вогнеборців.

Рятувальники, які прибули до місця виклику, встановили, що горить цегляний сарай. Прогарав дах та було чутно гучне тріскотіння шиферу. Завдяки умілим діям бійців ДСНС вже о 11:36 пожежу вдалося локалізувати, а о 11:50 – повністю ліквідувати. Внаслідок події загиблих та травмованих немає. Полум’я устигло знищити лише 4 кв м дерев’яного перекриття.

За версією фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невстановленою особою. За словами власниці будівлі, приміщення вже тривалий час не експлуатується та не зачиняється. Саме тому всередину міг потрапити будь-хто. Усі інші обставини пригоди продовжують встановлювати спеціалісти.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З початку року за землю ...

КОМЕНТАРІ