В Житомирській області у Народицькому районі на дорозі трагічно загинула школярка

В Житомирській області у Народицькому районі на дорозі трагічно загинула школярка

08.10.15 10:21 0 613
За попередніми даними, 12-річна дівчинка зненацька вийшла з-за автобуса та потрапила під колеса вантажівки. Отримані нею травми виявилися несумісними з життям.

6 жовтня близько 09:00 в с. Яжберень, Народицького району, водій автомобіля «ГАЗ-3307», 41-річний місцевий житель, здійснив наїзд на пішохода, 12-річну жительку с. Яжберень, яка вийшла на проїзну частину з-за автобуса.

Унаслідок ДТП дитина від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.

Нині триває з'ясування всіх обставин події.

Шановні громадяни! Державтоінспекція звертається до батьків! Навчайте дітей реально оцінювати дорожню обстановку навколо себе. Повторюйте з ними правила дорожнього руху. Пройдіть кілька разів по маршруту до школи, своїм прикладом показуючи, як правильно переходити проїзну частину вулиці. Пильно стежте за поведінкою дітей на дорозі. Роз'ясніть сину чи доньці про наслідки недотримання ваших рекомендацій.

Водії! Будьте уважні та обережні в місцях, де можлива поява дітей на проїзній частині. Якщо Ви побачили на дорозі дитину, будьте готові до її непередбачуваної поведінки. Щоб попередити можливу біду, знизьте швидкість, а якщо потрібно – вживіть заходів до повної зупинки транспортного засобу. Пам'ятайте, що від ваших дій залежить життя та здоров'я інших учасників дорожнього руху!

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ