В Закарпатській області у Хусті правоохоронці виявляли школярів-прогульників і продавців,які продають дітям алкоголь і цигарки

В Закарпатській області у Хусті правоохоронці виявляли школярів-прогульників і продавців,які продають дітям алкоголь і цигарки

08.10.15 19:29 0 586
Днями працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей та дільничні інспектори хустської міліції провели рейд по торговельних точках, які знаходяться поблизу навчальних закладів, а також виявляли любителів прогулювати уроки.

Навчальний процес розпочався першого вересня. Але деякі школярі полюбляють прогулювати уроки. Таких виявляла хустська міліція. Заодно правоохоронці провели профілактичну роботу з працівниками торговельних закладів, які знаходяться поблизу шкіл. Продавцям наголосили на недопустимості продажу неповнолітнім алкогольних і тютюнових виробів.

Начальник міліції Хуста Володимир Щадей каже, що профілактична робота правоохоронців із неповнолітніми продовжується. Для більш ефективного контролю за порушниками налагоджено контакти з учителями та батьками. У постійному полі зору стражів порядку перебувають вокзали, ринки, парки, сквери, кафе та інші місця, де школярі проводять своє дозвілля.

Інформація Хустського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ