В Закарпатській області мукачівські правоохоронці моніторять інтернет,виявляючи порнографію

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці моніторять інтернет,виявляючи порнографію

08.10.15 11:35 0 571
Торгівля дітьми, дитяча проституція та порнографія нерозривно пов'язані між собою. На жаль, у нашій країні, як і в багатьох інших державах, ця проблема існує. В рамках проведення загальнодержавної операції «Павутина» працівники міліції виявлятимуть і фіксуватимуть факти,пов`язані з дитячою порнографією.

Метою операції «Павутина» є попередження та виявлення злочинів і правопорушень у сфері обігу продукції еротичного, порнографічного характеру, у тому числі дитячої порнографії, а також протидія організованій злочинності, виявлення та документування членів злочинних груп та осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження забороненої продукції.

У рамках проведення таких заходів правоохоронні органи забезпечують моніторинг відкритих телекомунікаційних мереж із метою очищення інформаційної системи Інтернет від ресурсів, через які здійснюється розповсюдження порнографічних матеріалів.

Міліція нагадує: за порушення законодавства у цій сфері передбачена відповідальність відповідно до ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає відповідальність від штрафу аж до 12 років позбавлення волі.

Прохання до всіх небайдужих громадян: якщо вам відома будь-яка інформація щодо розповсюдження матеріалів порнографічного характеру, негайно повідомте до Мукачівського міськвідділу міліції за адресою: м.Мукачево, вул.Я.Мудрого, 8 або на тел.2-23-33 чи 102.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ