В Закарпатській області берегівська міліція перевіряла мисливців

В Закарпатській області берегівська міліція перевіряла мисливців

08.10.15 18:03 0 566
Минулої неділі в мисливських угіддях Берегівського району було відкрито сезон полювання на пернату дичину. Правоохоронці нагадали мисливцям основні вимоги закону та наголосили на дотриманні правил безпеки.

Старший інспектор дозвільної системи Берегівського РВ УМВС майор міліції Опанас Гарагуля спільно з дільничними інспекторами відвідали та перевірили дотримання законодавства всіма мисливськими колективи району.

На Берегівщині діють 4 мисливські колективи, до їх складу входять 590 мисливців.

Правоохоронці перевірили у мисливців наявність та відповідність документів: посвідчення мисливця, контрольну картку обліку добутої дичини, відстрілочну картку та дозвіл на право носіння та зберігання мисливської зброї. Адже без належно оформлених документів мисливці до полювання не допускаються.

Водночас інспектори міліції нагадали мисливцям вимоги чинного законодавства, що визначають правові засади діяльності в галузі мисливського господарства та полювання. Особливу увагу було звернуто на необхідність дотримання заходів безпеки під час поводження з мисливською зброєю, чітке виконання правил її експлуатації та суворе дотримання дисципліни.

Сезон полювання на фазанів та куріпок на Берегівщині стартував 4 жовтня і триватиме щонеділі до 27 грудня.

Правоохоронці систематично проводитимуть рейди, виявляючи факти порушень правил полювання.

- Особи, які не дотримуватимуться правил полювання, не матимуть належних дозволів, проводитимуть відстріл забороненими знаряддями або способами, полюватимуть у заборонений час та у заборонених місцях, понесуть відповідальність, передбачену законом, - каже начальник Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Василь Рябінчак.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях встановлено ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ