У Хмельницькій області 6 жовтня-Всесвітній день охорони місць існування

У Хмельницькій області 6 жовтня-Всесвітній день охорони місць існування

08.10.15 14:39 0 502
В приміщенні Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру за ініціативою Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації проведено круглий стіл присвячений Всесвітньому дню місць існування, який відзначається щорічно 6 жовтня. На заході були присутні юннати, спеціалісти Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, керівники гуртків юних екологів - краєзнавців Хмельницького ОЕНЦУМ та громадськість.

Під час зібрання обговорювались такі питання: Бернська конвенція про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі; унікальність біологічного і ландшафтного різноманіття Хмельниччини та необхідність їх охорони; шляхи збереження біоландшафтного різноманіття; ліси та орнітофауна Хмельниччини і охорона місць існування птахів; іхтіофауна Хмельниччини та захист місць її існування.

Юні природолюби з цікавістю слухали та обговорювали проблеми охорони природи в нашому краї на заповідних та інших територіях Хмельниччини.

Також педагогічними працівниками закладу було проведено екологічну вікторину та конкурс на кращого знавця флори і фауни Хмельниччини «Люби, знай, охороняй свій рідний край!».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: прибудинкові ...
Наступна новина: Рівненська область: в ході ...

КОМЕНТАРІ