На Хмельниччині рятувальники підсумували свою роботу за 9 місяців поточного року

На Хмельниччині рятувальники підсумували свою роботу за 9 місяців поточного року

08.10.15 19:52 0 566
7 жовтня в залі засідань Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області під головуванням очільника служби порятунку Хмельниччини Едуарда Братка відбулася підсумкова нарада за дев’ять місяців роботи. У заході взяв участь керівний склад Головного управління, начальники міських, районних секторів, державних пожежно-рятувальних загонів, частин та Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Відкриваючи колегію, Едуард Братко зазначив, що всі завдання, покладені на Головне управління та підпорядковані підрозділи Державною службою України з надзвичайних ситуацій, були успішно виконані, а також забезпечено належне реагування на всі надзвичайні події, що виникли на території області. Наразі актуальним питанням є готовність виборчих дільниць до проведення голосування. Тому, напередодні виборів необхідно перевірити їх на предмет пожежної безпеки.

Під час засідання особлива увага була приділена дотриманню вимог антикорупційного законодавства працівниками ДСНС під час виконання функцій державного нагляду та контролю, а також належній організації та своєчасному виконанню заходів з енергозбереження під час підготовки підрозділів до опалювального сезону 2015-2016 років. Також розглядалися питання стану організації служби та реагування на надзвичайні ситуації, зокрема про роботу газодимозахисної служби, стан протипожежного водопостачання та функціонування місцевої пожежної охорони. Не залишилися поза увагою і питання щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд.

Голова Хмельницької обласної ради ветеранів Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України Сергій Гриник подякував керівництву Головного управління за допомогу у вирішені проблем одиноких ветеранів, наданню їм посильної допомоги.

Приємно відмітити, що окремим рятувальникам були присвоєні чергові спеціальні звання.

Підбиваючи підсумки колегії, начальник Головного управління Едуард Братко окреслив основні завдання, які стоять перед Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Головним управлінням до кінця року.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ