У Львівській області світла пам’ять нашому колезі,товаришу,наставнику Богдану Криштальському

У Львівській області світла пам’ять нашому колезі,товаришу,наставнику Богдану Криштальському

08.10.15 09:24 0 824
5 жовтня на сімдесятому році пішов з життя ветеран державної пожежної охорони, начальник Управління державної пожежної охорони УМВС України у Львівській області у 1991-2001 роках, учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, полковник внутрішньої служби у відставці КРИШТАЛЬСЬКИЙ Богдан Петрович.

З 1963 року він розпочав службу в Державній пожежній охороні, й жодного разу не зрадив своїй місії. Для декого він був дуже близьким другом, хтось мав за честь працювати разом з ним. І в усіх зустріч з Богданом залишала лише приємний спогад. То була щира, добропорядна та мудра людина.

Упродовж всього свого життя він керувався викарбуваним у серці гаслом "Богу хвала, народу слава, ближнім – захист!". Безмежно несправедливо, що життя цієї хорошої людини обірвалося так швидко. Він був невід’ємною частиною колективу рятувальників Львівщини та професіоналом своєї справи.

Від імені кожного вогнеборця і співробітника Львівського управління ДСНС висловлюємо свої співчуття близьким і рідним. Ця трагедія торкнулася всіх. Немає слів висловити скорботу, адже це величезна втрата для кожного.

Страшно, що йдуть кращі. Запам'ятаймо його усміхненим та відкритим!

Світла пам'ять!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Одежда оптом

КОМЕНТАРІ