На Львівщині влаштували свято з безпеки дорожнього руху для дітей

На Львівщині влаштували свято з безпеки дорожнього руху для дітей

08.10.15 18:33 0 580
Яскраве свято для малечі влаштували на Львівщині. Працівники Державтоінспекції завітали до Ямпільської загальноосвітньої школи та нагадали і дорослим, і дітям про правила безпеки на дорозі.

Малі школярики радо зустріли гостей у погонах, адже правоохоронці навідуються до них вже не вперше.

Дітки запросили працівників ДАІ на виступ, який підготували для учнів молодших класів, педагогів та батьків.

Відбувалося свято в актовому залі школи. Юні артисти потішили глядачів повчальними сценками, веселими піснями та яскравими танцями. Головним героєм свята був, звісно ж, Світлофор, який розповів малечі, як слід поводитись на вулиці, а також застеріг від пустощів та ігор біля дороги.

Після завершення свята, до глядачів звернулася старший інспектор управління Державтоінспекції у Львівській області Галина Лемішко. Вона закликала дорослих показувати діткам тільки хороший приклад поведінки на дорозі, завжди бути для них взірцем, дбати про безпеку малечі. Працівниця ДАІ розповіла школярикам про ті ризики, що можуть спіткати їх на дорозі та попросила бути якомога уважнішими.

Далі дітлахи разом із педагогами та батьками вирушили на подвір’я школи, де на них вже очікував приємний сюрприз – патрульний автомобіль Державтоінспекції. Малюки обступили зусібіч інспектора ДАІ, почали розпитувати про його роботу, ділилися враженнями. Кожен мав змогу відчути себе справжнім правоохоронцем, посидіти у патрульному авто та сказати у гучномовець: «Водії, будьте уважними! На дорозі – діти!».

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ