В Чернігівській області вперше в історії Блаженніший Любомир Гузар відвідав Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

В Чернігівській області вперше в історії Блаженніший Любомир Гузар відвідав Львівський державний університет безпеки життєдіяльності

08.10.15 14:17 0 526
6 жовтня Львівський державний університет безпеки життєдіяльності відвідав Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви, її предстоятель у 2001-2011 рр., Блаженніший Любомир Гузар. Він взяв участь у засіданні круглого столу «Релігійні конфесії і освіта дорослих: традиції, цінності і виклики», який відбувся в рамках Міжнародних днів освіти дорослих.

Ректор Університету, професор Михайло Козяр розповів Блаженнішому про навчальний заклад, його історію та традиції, систему підготовки фахівців в галузі безпеки людини.

Любомир Гузар поділився своїми думками щодо зв’язку між Церквою, освітою та наукою. Під час бесіди багато говорили про важливість правильного виховання, прищеплення християнських засад і цінностей з юного віку.

Відповідаючи на одне з питань, Любомир Гузар сказав: «Священик повинен служити людям. У мене ніколи не було відповідей на всі питання, немає їх і зараз. Тому багато чому я вчився і вчуся в інших людей. У молитвах я прошу Бога, щоб він, як батько, зайнявся нами, а ми навчилися бути відповідальними людьми і поважати один одного. Без цього нам не побудувати здорового суспільства».

Лівівський державний університет

безпеки життєдіяльності
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тячівщині зіткнулися ...
Наступна новина: Вінницькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ