У Рівненській області повідомлено про підозру лікарю,який у змові із працівником військкомату сприяв ухиленню громадянина від мобілізації за неправомірну вигоду

У Рівненській області повідомлено про підозру лікарю,який у змові із працівником військкомату сприяв ухиленню громадянина від мобілізації за неправомірну вигоду

08.10.15 18:47 0 550
Органом досудового розслідування за погодженням із прокуратурою Рівненської області повідомлено про підозру лікарю одного із закладів охорони здоров'я області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб).

- Встановлено, що лікар-хірург у змові з працівником відділення одного із об'єднаних районних військових комісаріатів одержав від мешканця області 600 дол США за складання офіційної документації, необхідної для визнання останнього непридатним для проходження військової служби у Збройних Силах України, - повідомив заступник прокурора області Андрій Боровик.

Факт одержання спільниками неправомірної вигоди задокументовано працівниками прокуратури Рівненської області спільно із співробітниками УМВС та УСБ України в Рівненській області у липні цього року. Тоді ж працівнику військового комісаріату було повідомлено про підозру у вчиненні корупційного злочину та його відсторонено від посади.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ УМВС України в Рівненської області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

Відео ТРК "Ритм"

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині влаштували ...
Наступна новина: Чернівці: Пенсіонеру на ...

КОМЕНТАРІ